Dragi korisnici/e,

Kreativni inovacijski centar Kakanj – Kick obavještava sve zainteresovane o detaljima korištenja prostora Kicka.

KICK je svakog radnog dana od 8-16 namijenjen pojedincima i timovima s poslovnim idejama, voditeljima društvenih promjena, startupima, IT stručnjacima, studentima i učenicima srednjih škola, freelancerima, te predstavnicima potpornih institucija i svim osobama koje žele ostvariti poslovne kontakte i mentorsku podršku.

Ukoliko žele koristiti prostor Kick-a korisnici se trebaju najaviti putem telefona 032 556 288 i provjeriti raspoloživost prostora u kojem zbog epidemioloških mjera ne smije boraviti više od 10 osoba u isto vrijeme. Korisnici Kick-a prije ulaska u prostor trebaju dezinficirati ruke i staviti zaštitnu masku.

Svi korisnici su obvezni potpisati se na potpisnu listu jer ukoliko se ispostavi da je netko od korisnika koji su koristili prostor zaražen virusom lakše je uspostaviti kontakta sa svima sa kojima je ta osoba bila u kontaktu.

Kick je smješten u samom centru grada u zgradi Omladinskog centra Kakanj. Prostor obuhvata cjelinu od 143,6 m2 i podijeljen je u nekoliko funkcionalnih cjelina: Prostor za zajednički rad na oko 60 m2, radni prostor sa pet računara i dodatnom opremom i prostor za odmor i opuštanje sa mini kafeterijom (Relax room).

Kick je opremljen tehničkom i logističkom opremom, poput stolova i stolica za grupu od 20 učesnika, whiteboard tabli, flipchart stalaka. Sve dodatne materijale (projektor, flipchart papiri, markeri, spužvice i sl.) potrebno je da osiguraju korisnici usluga, osim u slučajevima komercijalnog korištenja prostora.

Kick mogu koristiti omladinske i druge organizacije. Aktivnost ovih organizacija potrebno je prijaviti 7 radnih dana prije održavanja, a osoblje Kicka će vam odgovoriti najkasnije za tri dana od upita o dostupnosti i uslovima korištenja, posebno uslovima održavanja i epidemioloških mjera. Za vrijeme trajanja pandemije COVID 19, obaveza svih korisnika je da se pridržavaju epidemioloških mjera i preporuka kriznih štabova.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila alternative@bih.net.ba ili na broj telefona: 032 556 288

Korisnici prostora dužni su brinuti o njemu pažnjom dobrog gospodara, uz obvezu nadoknade eventualno nastale štete.

Vašu popunjenu prijavu pošaljite na e-mail: alternative@bih.net.ba

Formu prijave možete preuzeti ovdje