Učesnici kampa “Tri dana bez tri ekrana” vratili su se kućama puni lijepih dojmova i uspomena. Kamp je bio iznimno uspješan. Učesnici su istakli dobru izbalansiranost edukativnih radionica, dinamičnih timskih vježbi i slobodnog vremena.

Osnažena su stara i probuđena nova prijateljstva. Ovaj kamp je pokazao kako mladi mogu bez mobitela, računara i TV-a. Učesnici su u praksi osjetili prednosti boravka u prirodi i osvijestili nedostatke prekomjerng zurenja u ekran.

Hvala svim učesnicima iz Kaknja, Fojnice, Zenice, Lukavca, Živinica i Maglaja koji su, svako na svoj način, doprinjeli dobroj atmosferi i uspješnosti kampa.

Kamp je realizivan od strane Kreativnog inovacijskog centra Kakanj – Kick u suradnji sa Lokalnim timom ASuBiH Fojnica u periodu 26.-28.8.2019. god na Pogorelici (Fojnica).
Podržan je sredstvima WV BiH a podršci se pridružio i Zavod Drin Fojnica na čemu im se od sveg srca zahvaljujemo.

Zaslužni za uspješnu provedbu kampa su Alma Omerbegović, koordinatorica lokalnog tima AsuBiH Fojnica i Nedim Hasagić , aktivist Kick-a. U projktnom tim uz ovo dvoje mladih ljudi je još i Ena Sikira koja samo fizički nije prisustvovala kampu ali je svo vrijeme bila sa nama. Sjajne fotografije uradio je naš dragi Hamza Mešak.

Etter det, hos de fleste pasienter, vokste mye mindre alvorlige og store avvik dag for dag, tvil ble bekreftet, og høy nystagmus falt i plasma. potensmiddel Emosjonelle forskningsgrupper på soppdrepende midler fra sør-afrikanske plantasjer har gjort dette i flere år.